Mijn werk bestaat uit acrylschilderijen op doek.

Ik werk vrij intuïtief, maar word bewust of onbewust beïnvloed door mijn woonomgeving in het noorden.  Hoewel sommige werken abstracte elementen hebben is het landschappelijke duidelijk aanwezig. Sommige werken zijn heel subtiel en verstild maar er is altijd te zien dat er met verf is gewerkt.

Ik ben vaak in de natuur en mijn voorkeur gaat uit naar gebieden waar rust heerst, zoals het waddengebied. Wat ik buiten zie en ervaar wordt binnen verwerkt en het komt in het atelier weer naar buiten in de vorm van schilderijen.

Op de meeste schilderijen wordt ver doorgewerkt, als men goed kijkt is dan ook wel te zien dat er behoorlijk wat lagen zijn aangebracht. Sommige werken zijn heel subtiel en verstild maar er is altijd te zien dat er met verf is gewerkt.

Van dichtbij kun  je goed zien hoe ik mijn werk laagje voor laagje opbouw in waterig acryl. Daarmee krijgen mijn werelden veel diepte en transparantie.

Als kijker kun je dwalen in de oneindige verten van mijn landschappen. Je kunt er landschappen in zien, ijsvelden, zeegezichten, wolkenluchten. Er is een duidelijke verwantschap met de noordelijke romantiek waarin het landschappelijke element dominant is. Het is er kouder dan koud, bergmassieven zijn hoger dan hoog, zeeën woester dan woest. De wereld laat er zich van zijn meest ongenaakbare kant zien.