Mijn werk van bestaat uit acrylschilderijen op doek en een enkele keer in gemengde techniek op papier. Ik werk vrij intuïtief, maar word bewust of onbewust beïnvloed door mijn woonomgeving in het noorden. Ik ben vaak in de natuur en mijn voorkeur gaat uit naar gebieden waar rust heerst, zoals het waddengebied.

Op de meeste schilderijen wordt ver doorgewerkt, als men goed kijkt is dan ook wel te zien dat er behoorlijk wat lagen zijn aangebracht. Sommige werken zijn heel subtiel en verstild maar er is altijd te zien dat er met verf is gewerkt.

Het is sober van kleur, maar die soberheid houdt tegelijkertijd ook een hele rijkdom aan tinten in. De licht-donker verschillen brengen diepte en perspectief in de schilderijen. De kleur haal ik uit een breed scala aan grijstinten.

Hoewel sommige werken abstracte elementen hebben is het landschappelijke duidelijk aanwezig. Omdat het werk zo op de grens ligt van verbeelding en realiteit, verbeelden ze ook iets van een mysterie. De sfeer in het werk is op een klassieke manier romantisch te noemen. Er is een duidelijke verwantschap met de Noordelijke Romantiek.